Overige diensten

Luchtvracht Zeevracht Wegtransport Douane Documentatie On board Couriers E-commerce E-fulfilment Perishable Handling Industriële verpakkingen Supply Chain Management
Quality Cargo Handlers Quality is not just a word

U heeft wat te vervoeren? Wij regelen het!

Neem contact op

BOEKWEITSTRAAT 36, 2153GL NIEUW VENNEP   •   T +31-85-0030606 / +31-85-0030707   •   F +31-84-8713522

© 2015 Quality Cargo Handlers | Login

Van Dijk Webdesign

Home Onze diensten Nieuws Contact
Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail Share on LinkedIn

Luchtvracht

Luchtvracht is de snelste manier om uw vracht internationaal te laten vervoeren. Het is mogelijk om uw vracht naar alle landen in de wereld te transporteren. Luchtvracht is bijzonder efficiënt om goederen en producten in korte tijd te exporteren of importen. Vanaf alle luchthavens in Europa verzenden wij uw goederen naar elke mogelijke uithoek van de wereld.

Bij andere vormen van transport bent u vaak gebonden aan lange transittijden en beperkte mogelijkheden. Luchtvracht wordt op ieder moment van de dag uitgevoerd. Uw vracht komt meestal binnen 24 uur al aan op de gewenste eindbestemming. Luchttransport biedt als enige vorm van transport de mogelijkheid om de goederen in korte tijd op ieder continent te leveren.

Bij luchttransport wordt gebruikgemaakt van internationale en intercontinentale vluchten om de vracht zo spoedig mogelijk te leveren. Uw goederen kunnen door ons op zorgvuldige wijze ingepakt worden. Vervolgens vervoeren wij uw vracht naar het vliegveld vanwaar het naar de eindbestemming wordt gevlogen. Via transportvliegtuigen wordt de vracht naar het gewenste land geëxporteerd en eventueel tot aan de deur geleverd.

Quality Cargo Handlers is gespecialiseerd in het uitvoeren van luchttransport, voor agenten, fabrieken, instellingen en particulieren. Wij houden altijd rekening met de wensen van de klant en bieden daarom